lørdag 30. januar 2010

Tannlege 2

Tannlegebesøkene er over for denne gang.. Forhåpentligvis er det lenge til neste gang, men jeg føler for å fortelle litt om disse besøkene.. Jeg vet nemlig ikke om jeg har ytt tannlegene jeg har besøkt rettferdighet.. Den første tannlegen, han borde hull hos meg.. Han stakk meg en gang med bedøvelsen (jeg må alltid ha bedøvelse..) Og så virket den!! (!!!!!Det pleier de ikke å gjøre før jeg er ferdig med det vonde)

Den neste tannlegen, han som skulle operere ut visdomstanna, han het ahmed eller noe sånt, og jeg må bare innrømme, det er veldig fordomsfullt, men jeg ble så superskeptisk, bare av navnet.. (Og av det vannvittig kraftige gullkjede rundt halsen)


MEN... Han var så snill og flink! Han spurte meg gang på gang om det gikk bra, han ventet lenge for at bedøvelsen helt sikkert skulle virke, han fortalte meg alt han gjorde og omtrent hvor lang tid det ville ta.. Han klappet meg på skulderen og sa jeg var flink, sikkert fire ganger eller kanskje mer.. (Ja jeg lå nesten der og ventet på at han skulle komme med en eske med plastikkringer som premie for god innsats..) Alle som skal operere ut en visdomstann kan bare ringe meg og jeg skal gi dere navn og nummer!

Jeg syns fremdeles det er kjipt og gå til tannlegen, og det gjør fortsatt vondt, og jeg ser ut som jeg har fått meg en på tygga, men det går vel over.. Og jeg kan nok trygt besøke en Ahmed neste gang også..

Og så har jeg funnet ut et par ting jeg ikke heller vil gjøre enn å gå til tannlegen.. Det ene er å ha omgangssyke.. Så på torsdag da jeg gikk for å trekke visdomstann, så gledet jeg meg over det, at jeg ikke hadde omgangssyke, bare skulle til tannlegen..
Og hvis dere lurer på hva bildene har med tannlege å gjøre.. INGENTING!

2 kommentarer:

  1. supert.da vet jeg hvem jeg kan spørre den dagen
    jeg måååå til tannlege!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar inne på siden min - setter pris på det, koselig... Jeg har også bodd i Oslo i mange år (det er vel snart 20 år siden nå)... og flyttet først til Trondheim, og deretter til lille Brønnøysund. Her trives jeg utrolig godt, nydelig natur og frisk luft. men så klart savner jeg alle de fine fasilitetene Oslo (og Trondheim...) har å by på!!! *sukk* - Ønsker deg en fortsatt fin dag og uke som kommer, klem fra Mette

    SvarSlett