onsdag 27. januar 2010

Vaskemaskintrøbbel..

Vaskemaskinen vår liker å komme med feilkoder i displayet.. Den er ikke så god på alt mulig, men akkurat dette med feilkoder, det kan den.. I går begynte det å blinke en ny kode som vi ikke hadde sett før.. E 22 .. Så måtte vi kontakte leverandøren igjen da, og denne gangen ville de ikke fikse det.. Det ble for kostelig, som hun skrev i mailen.. Så da skal vi få ny maskin og jeg som gledet meg til de skulle reparere feilkode E 54 for tredje gang og så at den skulle komme igjen slik at vi kunne kreve pengene tilbake.. Nå må vi bare ta til takke med en ny maskin som sikkert er like god på feilkoder som denne.. Maskinen har stått siden i går, og nå vet jeg ikke lenger hvor jeg skal plassere alt skittentøyet.. Nei er det noe vi ikke har tid til nå når vi har fått baby, så er det vaskemaskiner med feilkoder.. Og helt til slutt så skal jeg avsløre hvilken vaskemaskin man skal kjøpe hvis man liker å ha besøk av vaskemaskinreperatører: GRAM!

3 kommentarer:

 1. Hehe, det er en kjedelig utgift nå i flyttingen deres!!! Jeg hadde akkurat tenkt til å gå inn her på bloggen din/deres for å "purre" litt på nye innlegg, og her var det jammen meg et nytt innlegg allerede :) Så, da hadde jeg ikke noe å "klage" på!! Går det bra med pakkingen deres?

  SvarSlett
 2. Heldigvis er det ingen utgift, for gjentakende feilmeldinger går på garanti eller reklamasjon eller hva det nå kalles.. SÅ vi må ikke betale noe med mindre vi får lov til å oppgradere til en dyrere maskin.. Det hadde ikke vært dumt det heller..

  SvarSlett
 3. Hei!
  Dette innlegget var fint å komme over :) Jeg har nemlig GRAM vaskemaskin.. Med hyppige E07 og innimellom E05 og plutselig i dag dukket E22 opp. Og nå mens jeg søker på nettet etter svar på hva E22 betyr kommer jeg over dette innlegget som gir meg håp om at jeg kanskje kan få ny maskin.

  Takk!

  SvarSlett