fredag 20. november 2009

Ting som er viktige..

Jeg har nettopp lest en artikkel i A-magasinet om blogging. Det finnes faktisk bloggere som har flere besøk på sidene sine enn enkelte nett-aviser.. Er ikke det ganske sykt? Jeg har intrykk av at de mest populære bloggene handler om mote.. Torgeir (han har en liten gründerspire i magen..) fikk sporen streks ideen om å lage en like populær familieblogg.. (Ja han er jo godt i gang med å legge inn innlegg på denne bloggen, så..) Jeg har ikke slike ambisjoner, mote kommer jeg vel aldri til å skrive om ;) men artikkelen fikk meg til å tenke over hva jeg egentlig vil skrive om på bloggen vår.. Jeg vil skrive om det som er viktig i livet..(mitt) (Kanskje noe som er uviktig også av og til..) Og det som falt inn i hodet mitt akkurat der og da, var at jeg vil skrive noe om Gud.. Fordi at Han er viktig i livet mitt, og fordi jeg av og til trenger å minne meg selv på at han er det.. Så det skal jeg gjøre.. litt som en kontrast til motebloggene kanskje..

Akkurat nå finner jeg liksom ikke noe lurt å skrive om Gud.. Det er jo litt dumt siden jeg hadde lyst å skrive noe fint om Ham på bloggen.. Jeg vil ikke være hobbyteolog, bare meg, men likvel si noe om Gud. Hm.. Leste forresten et leserinnlegg i Vårt land en dag der innsenderen var bekymret fordi man snakte så lite om Jesus i Gudstjenesten, man snakket bare om Gud.. Så jeg tror kanskje jeg på sikt skal si noe om Jesus også..

Men nå skal jeg altså si noe om Gud, og i denne omgang blir det enkelt og greit at jeg er glad for at jeg kan tro på Gud. Jeg har i det siste tenkt litt på : "tenk om han ikke finnes.." Og jeg har kommet frem til at jeg er glad for at jeg får lov til å tro det.. Jeg er ikke et sterkt nok menneske til å klare meg i denne verden hvis jeg ikke får lov til å tro på det..faktisk.

Men nå må jeg slutte, for Torgeir får Oskar til å le på badet!! Det er noe nytt han har begynt med, og det er veldig gøy! GOD HELG!

1 kommentar:

  1. Hei hei! Gøy å lese bloggen deres.Jeg liker deres blogg bedre enn motebloggene. :)
    Har hørt både herfra og derfra at dere har hatt fin barndåp, og så har dere og fått fin bil! :) Hils fæmli`n. Klem

    SvarSlett