mandag 23. november 2009

Jomfruturen

Søndag hadde vi første tur med den fantastisk, flotte, nye Carina`n. Vi kruset nedover E18 mot Vestfold og den gikk som ei klokke. Bortsett fra et par ulyder bak, som vi ikke helt har funnet ut hva er. Regner med at det ikke var noe farlig.

Vi fikk prøvd Marche, en gatekro som ligger over E18, med god utsikt til trafikken. Der var vi sammen med svigers fra Egersund og foreldre og Øyvind fra Døvik. Helt ok mat og veldig godt selskap. Etterpå var vi innom Tyritoppen i Holmestrand, der vi bakte pepperkaker sammen med Mathias, Torill, Sunniva og Miriam. Det vil si det var stort sett de som bakte. Oskar hadde bestemt seg for å oppholde mamma og pappa mest mulig, noe som førte til mye tid på badet og med å bære han rundt. Vi fikk med oss en god boks med pepperkaker, så utbyttet var uansett godt. Takk for en fin ettermiddag, Tyritoppen! :)

Hjemturen gikk også fint. Færre ulyder nå, så de må nok bare kjøres vekk, tenker jeg. Beate og Oskar kom hjem litt over ni, mens jeg kom hjem ca halv ti. Nå har rett og slett det nye livet med parkeringsplasskjøring begynt. Sent søndag kveld er tydeligvis ikke det optimale, men til slutt fant jeg en plass, som var stor nok og som jeg var sikker på var lovlig. Kjenner at jeg trenger en oppdatering på parkeringsregler. Det blir nok dagens oppgave..

1 kommentar:

  1. Du blir nok snart god på både parkeringsregler og å lukeparkere!!

    SvarSlett