onsdag 14. oktober 2009

SLITSOM DAG

Ja, jeg er heldig, jeg vet det. I dag har jeg hatt en innmari slitsom dag. Etter min lille morgentur på kafe, (som det blir alt for mange av...) og påfølgende mating og bleieskift hjemme, sovnet Oskar, og jeg fikk spist lunsj.. En god start! MEN.. mitt i luren gulpet den lille (som ikke egentlig er så liten..) og våknet. Etter det så sovnet han ikke igjen. Jeg prøvde alt mulig. Trening på magen, mat, bleieskift, ligge i bagen og bare sovne.. Ligge i min seng og bare sovne, ligge i mammas seng å få kos og sovne, mat, bleieskift, vippestol, bleieskift og i det hele tatt.. Sånn gikk dagen. For de som nå tror at Oskar gråt hele denne perioden fordi han var så trøtt men ikke fikk sove, så er det helt feil! Han har sjelden vært så blid en hel dag. Smilte og smilte og pratet og var så glad.. Og likevel ble jeg bare slitnere og slitnere og til slutt satt han i vippestolen og smilte til meg mens jeg så en annen vei... Sånn mamma er jeg, gitt.. Jeg tenker med ærefrykt på de mødrene som tar seg av sine såkalte kolikkbarn!!

Nå sover han..

2 kommentarer:

  1. Hehe, morsomt å lese :) For oss uten barn er det ikke så lett å skjønne hvor slitsomt det er, men jeg synes du høres veldig normal ut om det er noen trøst :) :)

    SvarSlett
  2. Jeg skulle forresten si fra Margareth at det ikke går ann å legge inn anonyme kommentarer her på bloggen.... Det skal være enkelt å forandre ved et tastetrykk.... Så kanskje dere får flere hilsener...

    SvarSlett