tirsdag 8. juni 2010

kaféblogging

Jeg har lyst til å bli en liten kafèblogger.. Altså skrive om de kafeene jeg er på, og anbefale dem, eller ikke..  så det skal jeg prøve på! Kaféanbefalingene mine vil naturlig nok bære preg av hva jeg liker og setter pris på ved en kafè. Hvor god kaffe som lages er viktig! Interiør, blomster, beliggenhet, mat, kaker og slikt likeså.. Etter at jeg ble mamma har jeg fått nye hensyn å ta når det gjelder hvilke kafeer som passer for meg, men det er ikke avgjørende for om jeg liker dem eller ei. De aller fleste kafeer passer for småbarnsmødre når barnet sover i vogna, så da må man bare planlegge! Jeg har to yndlingskafeer, en i Egersund og en i Oslo, og de skal jeg nok skrive litt mer om en dag, men jeg tror jeg er i ferd med å få en ny favoritt også, og den får dere lese om nå:

 Den heter barebarista, og ligger i Øvre Langgate i Tønsberg.


Kafeen er liten, men veldig koselig innredet. Den har en deilig uteservering hvor man kan få bord både i sol og skygge uansett når på dagen man måtte komme. I går hadde de pyntet med blåbærlyng og blå kornblomster i syltetøyglass på hvite bord. Det var enkelt og nydelig. Det er god plass til barnevogner ute, og et fint do med stellebord..(Det er festet litt høyt på veggen, men det gikk da likevel..) Kaffen er super, maten jeg spiste likeså, og sjokolademoussekaken til slutt var fantastisk! Det beste med kafeen var likevel den utrolig hyggelige betjeningen. Jeg har møtt på tre forskjellige mennesker, og de var alle like blide! Så kjære leser, om du befinner deg i nærheten av Tønsberg, så vet du hvor du skal gå neste gang du skal kose deg på kafè!

(bildene er hentet fra barebaristas hjemmeside..)

5 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne en tur dit til sommeren, det så veldig koselig ut. Jeg vil gjerne ha både hyggelig betjening og hyggelig selskap - dere er derfor herved invitert på kafe! Når kommer dere til å være i Vestfold til sommer'n?

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. JAAAA, JAAAA, JAAAA!!!
  til Barebarista!!:)
  Helt enig i ALT du skriver!
  Så spennende med kafèblogging,
  Jeg skal følge med,
  for jeg er ikke helt oppdatert
  på feltet;)
  Treffer dere gjerne på barebarista en gang:)
  Klem X 3

  SvarSlett
 3. - forresten helt enig i bok anbefalingen din under, også: Nydelig bok!

  SvarSlett
 4. den hørtes fin ut den kafeen.
  Har aldri vært der enda jeg kommer fra distriktet. gleder meg til neste gang jeg skel til Tønsberg ja!!!!!

  SvarSlett
 5. Takk for tipset! Henger ikke spesielt ofte i Tønsberg, men det hender da en gang i året, eller annenhvert år eller noe slikt...
  bare barista skal jeg prøve å huske.

  SvarSlett