fredag 26. mars 2010

GOD PÅSKE!

Ja så var det påske igjen.. I fjor påske satt jeg hjemme med opp til flere små babyer som det var vanskelig å plassere på fanget fordi magen min var i veien.. Nå ligger magen min ute i vogna, og jeg er grunnen glad for at de 10 kiloene ligger i vogna.. Men tida går så fort!! Jaja.. Det hadde nok vært kjedelig om den stod stille..

Jeg er i det sentimentale hjørnet i dag. Jeg er så innmari glad for venninnene mine, og så lei meg for at jeg ser dem så sjelden! Jeg er veldig glad for mottakelsen vi har fått på vårt nye bosted, men jeg savner Oslo så intenst akkurat nå.. Jeg er så glad i familien min, både den nære og storfamilien.. Jeg er superglad for våren og at det tikker mot sommer, men sjelver litt innvendig når jeg tenker på barnehagestart i august.. Men, som jeg sa til vårt veldig hyggelige besøk i går, jeg var hos dagmamma fra jeg var 3 måneder, og jeg husker det utelukkende som noe positivt, og jeg elsket å gå i barnehagen, så det er kanskje verre for meg enn for minsten egentlig.. Ja, og så er jeg så glad for at det er påske og ferie, og for at jeg kommer til å treffe mange koselige mennesker. Jeg leste et innmari fint blogginnlegg her en dag om hvordan det kanskje er i himmelen, og jeg kjente meg igjen i det.. At om alt som er langt fra hverandre her på jorda er nært i himmelen, da hadde det vært en fin himmel.. Jeg har nemlig mange ganger ønsket meg sånn pulver som de har i Harry Potter, som gjør at man kan forsvinne fra et sted og plutselig være et annet, gjerne i en peis.. Kanskje det er det som er løsningen i himmelen, at man kan reise veldig fort..

Ja passer det ikke egentlig veldig godt med litt himmeltanker nå når det er påske? Les mer om det her.

(Jeg ønsker meg ikke til himmelen i løpet av påsken altså, bare så det er sagt.. Jeg er tvert i mot litt redd for det må jeg innrømme! Bilkjøring i påsken kan få fatale følger..Men ikke med oss, ikke nå.. :)

Jeg avslutter med den fineste påskekaka jeg til denne dato har sett på skogstur..God påske! Med eller uten himmel! (Og påskekake)

2 kommentarer:

  1. God påske til dere også - så håper jeg dere har tid til å hilse på oss sånn helt i slutten av påsken! Noe annet krever en meget god grunn! Klem Kjersti

    SvarSlett
  2. Den kaken så alldeles nydelig ut.. Hvordan i alle dager kom den helskinnet med på skogstur? *imponert*

    Ha en nydelig påske. Jeg har både en mage som ligger i vognen og sover og en enorm mage som venter på å klekke om en måned;)

    SvarSlett