fredag 4. desember 2009

Vaksinemegherogder..Vi har kommet inn i vaksinenes tidsalder.. Kanskje har vi vært det lenge, men i vår lille familie har vi ikke tenkt så mye på det på en stund.. Så kom svineinfluensavaksinen. Den tok Torgeir og jeg, og det gikk da ganske fint. Litt hodepine og øm arm, og det var det.. Så er det Oskar da. I går var jeg og Oskar på helsestasjonen på 3 mnd kontroll. På denne kontrollen, så får de vaksine. To sprøyter, en i hvert lår.. stakkars lille gutten min, han likte det ikke noe særlig. Etter første stikket roet han seg fort, men den dama, hun stakk jammen en gang til, og da gikk ikke gråten over så lett, gitt.. Jeg blir også stressa så fort jeg setter foten inn på helsestasjonen, så det er klart at det merker jo Oskar, og da blir det ikke bedre.. Etterpå var han så utslitt at han sov godt og lenge, men det var midlertidig.. Da han våknet igjen, var det ikke så gøy å være Oskar. Han sutret en del, men det hadde jeg lest at var vanlig, så jeg tenkte ikke så mye over det. Men fra halv fem til seks, var det i gang.. Han hikstegråt så han nesten ikke fikk puste, og det var nesten umulig å roe ham ned.. Vi er jo ikke vant med sånn skriking, så jeg ble ganske fortvila i grunn.. Heldigvis så sovnet han til slutt.. (akkurat i tide til jul i svingen..;) Og da var han mer seg selv etter det.. Jeg går fremdeles og venter på vår første våkenatt, og tenkte kanskje den ville komme i natt, men den gang ei..HURRA! Smilet er tilbake, og mamman kan slappe av igjen.. Hvis du nå sitter og tenker at hun der, hun er ikke klar over hvor godt hun har det, så kan jeg avkrefte det! Jeg er heldig, og jeg vet det! :)

3 kommentarer:

 1. Hei på dere!
  Så koselig blogg dere har, jeg har drevet med blogg en god stund nå og synes det er en flott mulighet for familie og venner, fjern og nær kan føle med på hva vi gjør..
  Gratulerer med lille Oskar, om enn veldig sen gratulasjon så... Virker jo som dere rett og slett har fått drømme-barnet da, sover om natta og det hele? Her har vi også to drømmebarn, men hos den minste på 1 år, våkner monsteret om natta;)
  Ha en fin adventstid!
  Så titter jeg innom igjen;)
  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Hei!
  Nå prøve eg meg på enn kommentar igjen og håbe det går denna gongå... Så kjedelig at Oskar blei dårlig- enn føle seg nokså maktesløs når de skrike sånn... Men då e det jo veldig godt for både store og små når det gjer seg!

  Må bare sei at eg syns det e så veldig kjekt å lesa det dokke skrive!! Å veldig kjekt å se bilde av den lille herligheten! Han e jo bare fantastisk skjønne!

  Ha ei god helg!

  Klem Elise

  SvarSlett
 3. Huff, det er ikke mye gøy når de små hikster sånn, og man ikke vet helt hvor og om de har vondt :( jeg er nok som deg, ganske var når det gjelder slik hiksting, for jeg er heller ikke vandt med det..
  4 barn uten kolikk, 4 barn som (stort sett) har sovet natten igjennom fra de er nyfødte, og TIL OG MED 4 barn som ikke har vært plaget når de har fått tenner!!
  Er vel ikke rart jeg har lyst på sånne små da? :)
  Håper inderlig denne lille frøkna i magen vet å følge i søsknenes fotspor når det gjelder å oppføre seg eksemplarisk!! He, he-neida, men det er lov å være lykkelig over å ha fått rolige babyer! :) Så nydelig han er, gutten din :)

  SvarSlett