onsdag 23. desember 2009

JULEFERIE

Ja så er det jul igjen! HURRA! Det har vært dødt her på bloggen en stund.. Jeg har nemlig vært i Egersund i ti dager hos min mor og far. Det var fint! Ostekake på mocca nesten hver dag, fikk møte mange venner og familie, og i det hele tatt slappet av en god del! Oskar koste seg masse med mormor og morfar, men jeg tror de koste seg enda mer med ham.. Sukkersuget er verre enn ellers, kanskje fordi jeg har spist ostekake eller julekaker omtrent hver dag i ti dager, og nå er det jo jul, så det blir vel ikke bedre av det.. Januar er alltid en tøff avsukringsmåned for meg..

Vår fine bil har klart turen frem og tilbake til Egersund, men det som er enda bedre er at Oskar gjorde det samme! Selv om det var litt uventet og en smule skuffende å kjøre fra julejulejulesnø hjemme til mindre og mindre julestemning jo nærmere man kom østlandet, så tror jeg det skal bli fint! Eller, jeg vet det skal bli fint! Kjempefint og koselig! Nå snør det her også.. :)

Jeg tenker det kommer til å være pause her en ukes tid til, jeg.. Men så kommer nok den hjemmeværende husmoren som ikke lenger skal plages med studier, bare være mamma, gå på kafè og andre koselige ting til å bites av bloggebasillen igjen slik at innleggene kommer på rad og rekke, som perler på en snor og kanskje litt i hyppigste laget, akkurat som før.. Jeg håper alle som leser bloggen vår får en deilig, fredfyllt og velsignet julefeiring, og at jeg får vært litt sammen med noen av dere! :)  GOD JUL!

1 kommentar:

  1. God Jul til dere også!!
    Håper dere har hatt en flott feiring så langt, og at det bare fortsetter. Og snø har det jammen blitt på Østlandet den siste tida!

    SvarSlett